Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2018
Tom
66
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Marketing mobilny
(
Banaszak A.
,
Banaszak S.
)
artykuł:
Artezen - doświadczony pracownik
artykuł:
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej. Słodkie pudle
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Przeciętnie pięciodniowy tydzień pracy
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Kiedy tablica reklamowa jest obiektem budowlanym
(
Gubala W.
)
artykuł:
Oferta to nie wszystko. Rozmowa z Przemysławem Stankiewiczem, dyrektorem handlowym fabryki wafli do lodów PPH Waflex
artykuł:
Porady prawne. Ulga na działalność badawczo-rozwojową
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Wielkanocna baba
artykuł:
Sigep 2018
(
P.K.
)
artykuł:
Nowa seria zmywarek wózkowych Somengil
(
Nurkowski A.
)
artykuł:
Styl Angielski z Małgorzatą Weber. Puzzle na torcie (wzory geometryczne cz. 3)
(
Weber M.
)
artykuł:
Dobry występ Polaków na Pucharze Świata w Lodziarstwie
artykuł:
Marcepanowe figurki. Księżniczka
(
Truskolawska-Plichcinska M.
)
artykuł:
Europain - co słychać w piekarstwie?
(
P.K.
)
artykuł:
Dietetyczne hity (część 2)
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
Podsumowanie pracowitego 2017 roku!
(
Wesolowski B.
)
artykuł:
Gorący okres - "nie" zostań na lodzie
artykuł:
Mistrzowskie prezentacje. Czekoladowy świat Joanny Profus
(
Profus J.
)
artykuł:
Kawa może smakować inaczej
(
Pietka A.
)
artykuł:
Lody. Nowości lodziarskie
artykuł:
Beerenauslese i trockenbeerenauslese - słodycz stworzona przez pleśń
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Narzędziownia menedżera. Część 2: Strategia i marketing. Odc. 9. Gdy pojawia się potrzeba nowych rozwiązań - Design Thinking (3)
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Porady prawne. Ulga na działalność badawczo-rozwojową. Koszty pracownicze od 1 stycznia 2018r.
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Innowacyjność 2018 w firmie Giko
artykuł:
Czekoladowy raj nie tylko dla Odkrywców, czyli festiwal nowości w KOMPLET Polska
artykuł:
Systemy termoolejowe to technologia przyszłości. Piece termoolejowe wsadowe
artykuł:
E-cukiernia - narzędzie, które napędza Twoje pomysły
(
Steklinska P.
)
artykuł:
Kamienie milowe Akademii Mistrza, czyli krótki spacer po najważniejszych wydarzeniach minionej dekady
artykuł:
Przygotowanie piekarni i cukierni do sprzedaży. 15 obszarów wartości (cz. 1)
(
Moszczynski W.
)
artykuł:
Karmel. Lekcja 113. Jacuzzi
(
Tomczyk B.
)
artykuł:
Ceramiczne piece piekarskie dalej w modzie
(
Gubala W.
)
artykuł:
Porady prawne. Ulga na działalność badawczo-rozwojową. Koszty kwalifikowane i sposób rozliczenia
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Piekarzu, czy wiesz, że... w wielu piekarniach kierownicy nie wiedzą jak sprawdzić rzeczywistą wydajność pieczywa? Jak zatem rozliczają wykonaną produkcję? Skąd mają wiedzę na temat autentycznego zysku zakładu?
(
Jarosz K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.