Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
1985
Tom
12
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Pożądalność smaku słodkiego i jej związek z upodobaniami pokarmowymi ludzi otyłych i chorych na cukrzycę
(
Gawecki J.
,
Dobrowolska K.
,
Domanska K.
)
artykuł:
Profilaktyka krzywicy w Polsce - uwagi krytyczne
(
Otto-Buczkowska E.
,
Kokot F.
)
artykuł:
Stan odżywienia i sposób żywienia dzieci ze szkół podstawowych w Warszawie. Cz.IV. Witaminy w surowicy w latach 1971 i 1982
(
Wartanowicz M.
,
Charzewska J.
,
Ziemlanski S.
)
artykuł:
Czynniki wpływające na frakcję lipoprotein o dużej gęstości
(
Chotkowska E.
)
artykuł:
Serum lipid peroxides and vitamin E in survivors after myocardial infraction
(
Michorowska M.
,
Salach W.
,
Rudnicki S.
,
Wozny E.
,
Sas G.
,
Szostak W. B.
)
artykuł:
HDL-chol subfractions in survivors after myocardial infarction
(
Nowicka G.
,
Rudnicki S.
,
Szostak W. B.
,
Grzegorzewska-Korzeniewska K.
,
Naruszewicz M.
)
artykuł:
Nutrition and ischaemic heart disease (IHD) mortality. I. Correlations between the variables in 27 countries
(
Szostak W. B.
,
Cybulska B.
,
Sekula W.
)
artykuł:
Zastosowanie technik behawioralnych w poradnictwie dietetycznym
(
Kuskowska-Wolk A.
)
artykuł:
Rola cynku i miedzi w powstawaniu miażdżycy
(
Bialkowska M.
,
Hoser A.
,
Szostak W. B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.