Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
2018
|
82
|
2
|
Tytuł artykułu
Starch transformations during freezing and refrigerating storage of hot dog rolls packaged in modified atmosphere
Autorzy
Kwasniewska-Karolak I.
,
Mostowski R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Rocznik
2018
Tom
82
Numer
2
Opis fizyczny
p.85-96,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kwasniewska-Karolak I.
Institute of Technology and Analysis of Food/Department of Biotechnology and Food Science, Lodz University of Technology, 90-924, Lodz, Poland
autor
Mostowski R.
Institute of Technology and Analysis of Food/Department of Biotechnology and Food Science, Lodz University of Technology, 90-924, Lodz, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-147ed2db-f5ee-4ad3-b0e8-59f8b0cdfe29
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.