Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
2011
Tom
62
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zawartości żelaza, cynku i miedzi w wybranych przyprawach dostępnych na rynku polskim
(
Suliburska J.
,
Kaczmarek K.
)
artykuł:
Ocena spożycia warzyw i owoców w grupie 50-letnich mieszkańców Wrocławia
(
Ilow R.
,
Regulska-Ilow B.
,
Misiewicz D.
,
Rozanska D.
,
Kowalisko A.
,
Biernat J.
)
artykuł:
Badania nad zawartością furanu w przetworach dla niemowląt metodą chromatografii gazowej ze spektrometrią mas
(
Minorczyk M.
,
Starski A.
,
Jedra M.
,
Gawarska H.
,
Sawilska-Rautenstrauch D.
)
artykuł:
Bezpieczeństwo nanoproduktów leczniczych: nowe obszary badań toksykologicznych
(
Grudzinski I. P.
)
artykuł:
Rekreacyjna aktywność fizyczna a antropometryczne wskaźniki stanu odżywienia i zachowania żywieniowe pracujących fizycznie mężczyzn w wieku 20-60 lat z populacji wielkomiejskiej
(
Gacek M.
,
Chrzanowska M.
)
artykuł:
Ocena stylu życia studentów fizjoterapii i edukacji techniczno-informatycznej na podstawie żywienia i aktywności fizycznej
(
Medrela-Kuder E.
)
artykuł:
Ocena stosowanych metod odchudzających oraz używania preparatów wspomagających odchudzanie przez młode kobiety
(
Sadowska J.
,
Szuber M.
)
artykuł:
Ocena spożycia żelaza, witaminy B12 i folianów w grupie kobiet w wieku prokreacyjnym
(
Hamulka J.
,
Wawrzyniak A.
,
Piatkowska D.
,
Gornicka M.
)
artykuł:
Porównanie nawyków żywieniowych młodzieży z uwzględnieniem płci oraz poziomu aktywności fizycznej
(
Lagowska K.
,
Wozniewicz M.
,
Jeszka J.
)
artykuł:
Jakość makaronów w świetle ich składu pierwiastkowego
(
Grembecka M.
,
Mielczarek A.
,
Szefer P.
)
artykuł:
Zawartość fluoru w całodziennych racjach pokarmowych małych dzieci w Polsce
(
Jedra M.
,
Sawilska-Rautenstrauch D.
,
Gawarska H.
,
Starski A.
)
artykuł:
Porównanie przydatności sumarycznej i ważonej skali negatywnych zdarzeń życiowych do badania uwarunkowań zdrowia młodzieży
(
Supranowicz P.
)
artykuł:
Spożycie potraw i/lub przekąsek rybnych przez młodzież szkolną z Pojezierza Międzychodzko-Sierakowskiego
(
Bortnowska G.
,
Grotowska L.
,
Goluch-Koniuszy Z.
)
artykuł:
Zawartość wybranych mineralnych składników żywieniowych w mleku modyfikowanym dla niemowląt dostępnym w szczecińskich sklepach
(
Witczak A.
,
Jarnuszewska A.
)
artykuł:
Naturalne wody mineralne i źródlane oraz soki owocowe jako źródło krzemu w pożywieniu
(
Prescha A.
,
Zablocka K.
,
Naduk J.
,
Grajeta H.
)
artykuł:
Spożycie folianów w Polsce na podstawie piśmiennictwa z ostatnich 10 lat (2000-2010)
(
Sicinska E.
,
Wyka J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.