Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2018
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Międzynaodowe Targi Wyrobów Spożywczych POLAGRA FOOD 2018 - sprawozdanie
artykuł:
Wpływ sposobu przygotowania naparów czarnej herbaty na zawatość wybranych składników aktywnych
(
Blaszczak B.
,
Feldheim J.
,
Hodyl J.
,
Szulc J.
)
artykuł:
XXV Jubileuszowa Konferencja Naukowa z cyklu "Postęp naukowo-techniczny i organizacyjny w rolnictwie" Zakopane 5-9.02.2018 r. - sprawozdanie
artykuł:
Wpływ sposobu realizacji wypieku końcowego na jakość pieczywa uzyskanego metodą odroczonego wypieku z kęsów zapieczonych
(
Kopec A.
,
Bac A.
,
Flis K.
)
artykuł:
Nowoczesne opakowania żywności - zastosowanie w przetwórstwie mleka
(
Tuma P.
,
Dmytrow I.
)
artykuł:
Wybrane zagadnienia dotyczące mrożenia owoców w aspekcie zmian jakościowych surowca
(
Wilczynski K.
,
Panasiewicz M.
,
Olesinska K.
,
Kalwa K.
)
artykuł:
Przegląd norm dotyczących bezpieczeństwa i higieny maszyn dla przemysłu piekarskiego
(
Mierzejewska S.
)
artykuł:
Właściwości antyoksydacyjne naparów z wybranych krajowych owoców jagodowych
(
Kalwa K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.