Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2008
|
12
|
10
|
Tytuł artykułu
Sprawdzanie systemu - cz.II. Wiedza o zagrożeniach oraz stopień i powody wdrożenia/wdrażania systemu HACCP
Autorzy
Mokrosinska K.
,
Malenta B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
systemy jakosci
system HACCP
wdrozenia do praktyki
lancuch produkcji
bezpieczenstwo zywnosci
piekarstwo
badania ankietowe
krytyczny punkt kontrolny
dokumentacja
piekarnie
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2008
Tom
12
Numer
10
Opis fizyczny
s.82-84,rys.,tab.
Twórcy
autor
Mokrosinska K.
Politechnika Łódzka, Łódź
autor
Malenta B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-141ead32-4a55-4ec6-8c7e-c54d968b1a37
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.