PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 61 | Suppl.1 |

Tytuł artykułu

Amino acid composition and protein quality indexes of traditional rye bread and ginger cake with different flour extraction rates

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

61

Numer

Opis fizyczny

p.124-125,ref.

Twórcy

autor
  • Institute of Food Science, Technology and Nutrition (CSIC), Madrid, Spain
autor
  • Institute of Food Science, Technology and Nutrition (CSIC), Madrid, Spain
  • Institute of Food Science, Technology and Nutrition (CSIC), Madrid, Spain
  • Division of Food Science, Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, Olsztyn, Poland
autor
  • Division of Food Science, Institute of Animal Reproduction and Food Research, Polish Academy of Sciences, Olsztyn, Poland
  • Institute of Food Science, Technology and Nutrition (CSIC), Madrid, Spain

Bibliografia

  • [1] Frias J., Gulewicz P., Martinez-Villaluenga C., Pilarski R., Blázquez E., Jiménez B., Gulewicz K., Vidal-Valverde C., J. Agric. Food Chem.,2009, 57, 1319–1325.
  • [2] FAO. 2007. Protein and amino acid requirements in human nutrition. Report of joint WHO/FAO/UNU. Expert consultation. WHO TechnicalReport series 935.
  • [3] Alsmeyer B.J., Cummingham A.E., Happich M.L., Food Technol., 1974, 28, 34–40.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-13f7b6ed-00c5-416d-a8f8-48dd5e6a8e63
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.