Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports
2018
|
36
|
4
|
Tytuł artykułu
Variability in nutritional value of traditional goose meat product
Autorzy
Nowicka K.
,
Przybylski W.
,
Gorska E.
,
Jaworska D.
,
Wolosiak R.
,
Derewiaka D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports
Rocznik
2018
Tom
36
Numer
4
Opis fizyczny
p.405-420,fig.,ref.
Twórcy
autor
Nowicka K.
Department of Food Gastronomy and Food Hygiene, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland
autor
Przybylski W.
Department of Food Gastronomy and Food Hygiene, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland
autor
Gorska E.
Department of Food Gastronomy and Food Hygiene, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland
autor
Jaworska D.
Department of Food Gastronomy and Food Hygiene, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland
autor
Wolosiak R.
Division of Food Quality Evaluation, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland
autor
Derewiaka D.
Division of Food Quality Evaluation, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-13a5a523-cae8-4807-ac42-249e681bdbc1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.