PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 36 | 4 |

Tytuł artykułu

Variability in nutritional value of traditional goose meat product

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

36

Numer

4

Opis fizyczny

p.405-420,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Gastronomy and Food Hygiene, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland
  • Department of Food Gastronomy and Food Hygiene, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Gastronomy and Food Hygiene, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland
autor
  • Department of Food Gastronomy and Food Hygiene, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland
autor
  • Division of Food Quality Evaluation, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland
autor
  • Division of Food Quality Evaluation, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-13a5a523-cae8-4807-ac42-249e681bdbc1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.