Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2005
|
06
|
Tytuł artykułu
Wpływ urządzeń, surowców i technologii na farsz wędlin
Autorzy
Rywotycki R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
wedliny
farsz wedlin
technologia
tekstura farszu
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2005
Numer
06
Opis fizyczny
s.40,42,fot.
Twórcy
autor
Rywotycki R.
Katedra Mikrobiologii, Akademia Rolnicza w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-1349b03d-9e40-4d9a-8f6f-a1d63f8ed663
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.