Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace i Materiały Zootechniczne
2009
|
67
|
Tytuł artykułu
Uwarunkowania jakości mięsa wołowego
Autorzy
Nowelacil I.
,
Adamski M.
,
Zachwieja A.
,
Frankowski R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bydlo miesne
produkcja zwierzeca
mieso wolowe
jakosc
Wydawca
-
Czasopismo
Prace i Materiały Zootechniczne
Rocznik
2009
Tom
67
Opis fizyczny
s.225-226
Twórcy
autor
Nowelacil I.
Zakład Hodowli i Produkcji Mleka, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
autor
Adamski M.
autor
Zachwieja A.
autor
Frankowski R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-13221d28-999f-4657-b3ca-ed24c24fb61d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.