Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2016
|
51
|
12
|
Tytuł artykułu
Wpływ zamrażalniczego przechowywania na wybrane cechy jakościowe pieczywa mieszanego
Autorzy
Ocieczek A.
,
Pukszta T.
,
Nebel J.
Warianty tytułu
EN
The influence of frozen storage on selected qualitative characteristics of mixed bread
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2016
Tom
51
Numer
12
Opis fizyczny
s.6-11,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ocieczek A.
Wydział Przedsiębiorczości i Towaroznawstwa, Akademia Morska w Gdyni, Gdynia
autor
Pukszta T.
Wydział Przedsiębiorczości i Towaroznawstwa, Akademia Morska w Gdyni, Gdynia
autor
Nebel J.
Wydział Przedsiębiorczości i Towaroznawstwa, Akademia Morska w Gdyni, Gdynia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15199/8.2016.12.1
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-12ed9304-53c0-443f-9d06-4d8d60b3386e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.