PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 46 | 3 |

Tytuł artykułu

Wpływ procesów kulinarnych na zawartość wybranych witamin w żywności. Cz. II. Tiamina, ryboflawina, niacyna

Warianty tytułu

EN
The influence of culinary processes on vitamin content in food. Part II. Thiamin, riboflavin, niacin

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

46

Numer

3

Opis fizyczny

s.250-257,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Dietetyki, Uniwersytet Medycznego we Wrocławiu, ul.Parkowa 34, 51-616 Wrocław
autor
  • Katedra i Zakład Bromatologii i Dietetyki Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu, ul.Parkowa 34, 51-616 Wrocław
  • Zakład Dietetyki, Uniwersytet Medycznego we Wrocławiu, ul.Parkowa 34, 51-616 Wrocław

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-1265923a-c65c-474f-a805-5635ef7fcd57
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.