Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2013
|
48
|
05
|
Tytuł artykułu
Ozonowanie, czy promieniowanie ultrafioletowe? Niekonwencjonalne techniki utrwalania żywności zapewniające bezpieczeństwo mikrobiologiczne
Autorzy
Szosland-Faltyn A.
,
Krolasik J.
,
Polak E.
Warianty tytułu
EN
Ozonation or UV radiation unconventional techniques of food preservation to ensure microbiological safety
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bezpieczenstwo zywnosci
bezpieczenstwo mikrobiologiczne
utrwalanie zywnosci
ozonowanie
promieniowanie ultrafioletowe
wlasciwosci biobojcze
regulacja prawna
ozon
toksycznosc
srodki dezynfekcyjne
zalety
wady
inaktywacja mikrobiologiczna
redukcja mikroorganizmow
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2013
Tom
48
Numer
05
Opis fizyczny
s.38-42,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szosland-Faltyn A.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Oddział Chłodnictwa i Jakości Żywności w Łodzi, Łódź
autor
Krolasik J.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Oddział Chłodnictwa i Jakości Żywności w Łodzi, Łódź
autor
Polak E.
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, Oddział Chłodnictwa i Jakości Żywności w Łodzi, Łódź
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-12435432-83db-4b36-8e31-860cd9b2b5b8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.