Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2010
Tom
48
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Ekonomiczne aspekty budowy i wyposażenia nowoczesnych budynków dla trzody chlewnej. Część 2
(
Hubner R.
)
artykuł:
Obroty handlu zagranicznego żywą trzodą chlewną w Polsce
(
Szymanska E.
)
artykuł:
Sposoby nabywania lekooporności przez bakterie. Część 1
(
Pejsak Z.
)
artykuł:
Białko ziemniaka dla prosiąt i loch
(
Kasprowicz-Potocka M.
)
artykuł:
Walina - kolejny aminokwas ograniczający przyrosty prosiąt
(
Serwa K.
)
artykuł:
Szynka w roli głównej
(
Chojnacka R.
)
artykuł:
Kanały gnojowicowe
(
Pleskot R.
)
artykuł:
Mykoplazmowe zapalenie płuc – stan obecny i zwalczanie
(
Glinski Z.
,
Kostro K.
)
artykuł:
Obecny stan produkcji świń w Azji
(
Tan D.
)
artykuł:
W poszukiwaniu rezerw
(
Gasinski M.
)
artykuł:
Oszczędności w zużyciu energii w hodowli świń
(
Viel L.
)
artykuł:
Biogazownie: dlaczego tak mało inwestycji
(
Dach J.
)
artykuł:
Szanuję dobrych rolników
(
Lopata J.
)
artykuł:
Sterowanie mikroklimatem w chlewni
(
Szulc R.
)
artykuł:
Prawo o organizmach genetycznie modyfikowanych. Wyniki głosowania internautów w Ankiecie GMO
(
Konarkowski A.
)
artykuł:
Pomniki świń
(
Klocek C.
)
artykuł:
Efekt wzorowej współpracy rzeźni z dostawcą
(
Gajewczyk P.
,
Blaszyk T.
)
artykuł:
Wybrane czynniki wpływające na pobranie paszy u prosiąt
(
Lipinski K.
)
artykuł:
Wyniki oceny knurków i loszek w Programie Hodowlanym POLSUS
(
Blicharski T.
,
Ptak J.
)
artykuł:
Stare rasy świń w Europie - blanc de l’Ouest
(
Szulc K.
)
artykuł:
Udział dzików w rozprzestrzenianiu istotnych chorób zakaźnych trzody chlewnej na przykładzie klasycznego pomoru świń, afrykańskiego pomoru świń oraz choroby Aujeszky’ego
(
Szczotka A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.