Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1989
Tom
43
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Jak zostać mistrzem
(
Pawlikowska K.
)
artykuł:
Na Stogu Izerskim
(
Rubisz Z.
)
artykuł:
Sympozjum "Ocena wartości odżywczej i zdrowotnej żywności oraz żywienia w profilaktyce"
(
Maruszewska M.
)
artykuł:
Materiały szkoleniowe do nauczania tzw. minimum sanitarnego w zakładach gastronomicznych
(
Zabicki W.
)
artykuł:
Rozwój produkcji koncentratu jabłkowego w Polsce
(
Berdowski J. B.
)
artykuł:
Ocena przydatności kulinarnej wybranych odmian ziemniaków
(
Grzesinska W. Z.
,
Kierebinski C.
,
Pacewski K.
)
artykuł:
Stan i perspektywy wyposażenia gastronomicznego w produkcji gastronomicznej
(
Kierebinski C.
)
artykuł:
Cele i zadania żywienia zbiorowego (II)
(
Pilz H.
)
artykuł:
Sytuacja w zakresie żywienia dzieci w szkołach
(
Szponar L.
,
Turlejska H.
,
Nowicka M.
)
artykuł:
Dieta łatwo strawna
(
Godlewska Z.
)
artykuł:
Przyjęcie weselne
(
Debski H.
)
artykuł:
Technologia produkcji potraw z nasion roślin strączkowych
(
Waszkiewicz-Robak B.
)
artykuł:
"Gastronomia dziś i jutro" czyli pokłosie poznańskiej konferencji
(
Budzich E.
)
artykuł:
Konkursy sprawności zawodowych w szkołach gastronomicznych
(
Adamczyk H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.