Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2014
Tom
62
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Wymagania dotyczące obowiązkowych informacji o wartości odżywczej w oznakowaniu środków spożywczych (cz.II). Przykład obliczenia wartości odżywczej wyrobu ciastkarskiego - babki biszkoptowej
(
Szafulera W.
)
artykuł:
Towar otrzymałem dnia - czy obowiązkowy dopisek na fakturze?
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Masło czy margaryna - riposta
(
Cichosz G.
)
artykuł:
Przejęcie firmy działającej - pułapki prawa pracy
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Wykorzystanie badań konsumenckich w projektowaniu nowych wyrobów (cz.II)
(
Oczadly Z.
)
artykuł:
Portugalia kraina pięciuset odmian winorośli
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Wielofazowa fermentacja ciasta - zmiany parametrów technologicznych
(
Piesiewicz H.
)
artykuł:
Automatyczne dyspozycje w Systemie CSB. Niezawodne i sprawdzone w praktyce
(
Stec A.
)
artykuł:
Wiosenne oczyszczanie. Dobry czy zły pomysł?
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
Tłuszcze roślinne - przyczyna chorób dietozależnych (cz.I)
(
Cichosz G.
)
artykuł:
Polska brązowym medalistą w lodziarstwie
(
Kania-Lentes P.
)
artykuł:
Lody bez dodatku karminu
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.