Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1977
|
28
|
1
|
Tytuł artykułu
Rozwój prac nad składem i wartością odżywczą produktów spożywczych
Autorzy
Piekarska J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Development of studies on the composition and nutritionel value of food products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
wartosc odzywcza
produkty spozywcze
sklad
skladniki pokarmowe
kwasy tluszczowe
zawartosc weglowodanow
zawartosc blonnika
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1977
Tom
28
Numer
1
Opis fizyczny
s.51-58,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Piekarska J.
Zakład Wartości Odżywczych Żywności, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-10c1904b-f072-4338-ad50-cc9d3a817a4e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.