Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1970
|
19
|
10
|
Tytuł artykułu
Niektóre źródła strat jednostek tłuszczu i plazmy w spółdzielniach mleczarskich
Autorzy
Gorniak S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
serowarstwo
spoldzielnie mleczarskie
surowce mleczarskie
straty wartosci odzywczej
straty technologiczne
technologia mleczarstwa
procesy technologiczne
produkcja mleczarska
wydajnosc produkcji
mleko spozywcze
maslo
sery
skrzepy serowarskie
kazeina
tluszcz mlekowy
zawartosc tluszczu
plazma
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1970
Tom
19
Numer
10
Opis fizyczny
s.7-9
Twórcy
autor
Gorniak S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-10a5255d-16d3-4840-bc7e-36225fdec9da
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.