PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 64 | 3 |

Tytuł artykułu

Amaranth seeds and products – the source of bioactive compounds

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

64

Numer

3

Opis fizyczny

p.165-170,ref.

Twórcy

  • Chair of Food Plant Chemistry and Processing, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Plac Cieszynski 1, 10–726 Olsztyn, Poland
  • Chair of Food Plant Chemistry and Processing, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Plac Cieszynski 1, 10–726 Olsztyn, Poland
autor
  • Chair of Food Plant Chemistry and Processing, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Plac Cieszynski 1, 10–726 Olsztyn, Poland
autor
  • Division of Food Quality Evaluation, Department of Biotechnology, Microbiology and Food Evaluation, Faculty of Food Sciences, Warsaw University of Life Sciences, ul. Nowoursynowska 159, 02–787 Warsaw, Poland
autor
  • Chair of Food Plant Chemistry and Processing, Faculty of Food Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Plac Cieszynski 1, 10–726 Olsztyn, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-10936333-624b-4fc0-bc7f-acdb866f52c8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.