Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2011
|
05-06
|
Tytuł artykułu
Fermentacja - kulisy dobrego smaku. Fermentacja czy zakwaszanie?
Autorzy
Kostecki A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wedliny fermentowane
fermentacja
zakwaszanie
zelowanie
wedliny
utrwalanie zywnosci
kwasy spozywcze
laktony
kwas glukonowy
koszty produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2011
Numer
05-06
Opis fizyczny
s.18-20,fot.
Twórcy
autor
Kostecki A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-103700f5-bbce-4666-b665-ebac532dd642
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.