Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011
|
61
|
Suppl.1
|
Tytuł artykułu
Impact of roasting conditions (time and temperature) on Maillard reaction indexes and antiradical capacity of carob
Autorzy
Vasung M.
,
Cepo D. V.
,
Vujic L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
roasting condition
time
temperature
Maillard reaction
antiradical capacity
carob
antioxidant activity
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
Suppl.1
Opis fizyczny
p.127
Twórcy
autor
Vasung M.
Faculty of Pharmacy and Biochemistry, University of Zagreb, Zagreb, Croatia
autor
Cepo D. V.
autor
Vujic L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-101e78c6-4a40-442b-bb90-3f524e1bbb4a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.