Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
Rocznik
2019
Tom
---
Numer
4(35)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4(35)
artykuł:
Food packaging design with different elements of the country of origin identification
(
Jarossova M. A.
,
Gondarova J.
,
Gordanova J.
)
artykuł:
Rekomendacja monografii pt. Kultura jakości, doskonałości i bezpieczeństwa w organizacji autorstwa Małgorzaty Z. Wiśniewskiej i Piotra Grudowskiego
(
Przybylowski P.
)
artykuł:
Indicators for scientific articles
(
Lesiów T.
,
Xiong Y.
,
Chin K.
)
artykuł:
Health risk analysis and risk management in the logistic-production chain as factors influencing the quality and safety of food on the example of two food companies
(
Orzechowska-Przybyla K.
,
Niewelt A.
,
Lesiow T.
)
artykuł:
Znaczenie orzechów w diecie człowieka
(
Goluch Z.
,
Haraf G.
,
Lis S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.