Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
1987
|
332
|
Tytuł artykułu
Użytkowość mleczna mieszańców trójrasowych /ncb, hf, i jersey/ oraz rasy nizinnej czarno-białej w warunkach stacjonarnych
Autorzy
Grabowski R.
,
Grodzki H.
,
Chacinska K.
,
Markowski W.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Comparison of the milk performance of the three-breed crosses/Polish black-and-white, HF and Jersey/ kept under stationary conditions
RU
Sravnenie molochnoj produktivnosti trojnyh pomesej (cherno-pestryh, golyptjano-Frizskih, dkersi) v stacionarnyh uslovijah
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
RU
Słowa kluczowe
PL
bydlo
bydlo mleczne
bydlo nizinne czarno-biale
krowy mleczne
mieszance
mieszance trojrasowe
mlecznosc
uzytkowosc mleczna
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
1987
Tom
332
Opis fizyczny
s.67-72,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Grabowski R.
Instytut Hodowli Bydła i Produkcji Mleka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza/CZSMI w Brwinowie
autor
Grodzki H.
Instytut Hodowli Bydła i Produkcji Mleka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza/CZSMI w Brwinowie
autor
Chacinska K.
Instytut Hodowli Bydła i Produkcji Mleka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza/CZSMI w Brwinowie
autor
Markowski W.
Instytut Hodowli Bydła i Produkcji Mleka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza/CZSMI w Brwinowie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0f67766c-80c9-40a7-8c08-1f17869ba955
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.