Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Instytutu Ogrodnictwa
2017
|
25
|
Tytuł artykułu
Wybrane wskaźniki wartości odżywczej i jakość sensoryczna dyni surowej i po upieczeniu
Autorzy
Szwejda-Grzybowska J.
,
Wrzodak A.
,
Kaniszewski S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Nutrition value and sensory quality of raw and baked pumpkin
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Instytutu Ogrodnictwa
Rocznik
2017
Tom
25
Opis fizyczny
s.145-154,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szwejda-Grzybowska J.
Instytut Ogrodnictwa, ul.Konstytucji 3 maja 1/3, 96-100 Skierniewice
autor
Wrzodak A.
Instytut Ogrodnictwa, ul.Konstytucji 3 maja 1/3, 96-100 Skierniewice
autor
Kaniszewski S.
Instytut Ogrodnictwa, ul.Konstytucji 3 maja 1/3, 96-100 Skierniewice
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0f27ce36-3136-4f3e-a625-7672df16cdf6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.