Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
2014
|
3
|
Tytuł artykułu
Rheological properties of cross-linked E 1422 starches in high concentration sugars systems
Autorzy
Le Thanh-Blicharz J.
,
Walkowski A.
,
Voelkel E.
,
Bryla A.
,
Lewandowicz J.
Warianty tytułu
PL
Właściwości reologiczne skrobi sieciowanych E 1422 w układach o wysokim stężeniu cukrów
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
modified starch
acetylated distarch adipate
rheological property
starch gel
high concentration
glucose
fructose
sucrose
gelatinization
pasting property
native starch
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2014
Numer
3
Opis fizyczny
p.62-70,fig.,ref.
Twórcy
autor
Le Thanh-Blicharz J.
Department of Food Concentrate and Starch Products, Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Poznan, Poland
autor
Walkowski A.
Department of Food Concentrate and Starch Products, Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Poznan, Poland
autor
Voelkel E.
Department of Food Concentrate and Starch Products, Institute of Agricultural and Food Biotechnology, Poznan, Poland
autor
Bryla A.
Department of Biotechnology and Food Microbiology, Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
autor
Lewandowicz J.
Department of Natural Science and Quality Assurance, Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics, Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0ee4ac76-4451-4a19-83e1-ac0bd286e633
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.