Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Forum Mleczarskie. Fachowy Magazyn Handlowców Produkty Nabiałowe i Margaryna
2004
|
2
|
Tytuł artykułu
Orzeźwiające mleko
Autorzy
Ziarno M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mleko kwasne
napoje fermentowane
technologia produkcji
bakterie kwasu mlekowego
wartosc odzywcza
walory smakowe
Wydawca
-
Czasopismo
Forum Mleczarskie. Fachowy Magazyn Handlowców Produkty Nabiałowe i Margaryna
Rocznik
2004
Numer
2
Opis fizyczny
s.31,fot.
Twórcy
autor
Ziarno M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0ed42bf8-5021-4a9c-bd79-ff09c5395c94
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.