Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2010
|
14
|
09
|
Tytuł artykułu
Znakowanie pod kontolą. Jak prawidłowo znakować wyroby cukiernicze i piekarskie w świetle zmieniających się przepisów prawnych?
Autorzy
Bogusz-Kalis W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
akty prawne
bezpieczenstwo zywnosci
znakowanie zywnosci
etykiety
wyroby cukiernicze
nieprawidlowosci
wymagania jakosciowe
informacja na etykietach
wartosc odzywcza
dodatki do zywnosci
wartosc energetyczna
witaminy
sklad chemiczny
informacja na opakowaniach
obowiazki producentow
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2010
Tom
14
Numer
09
Opis fizyczny
s.62,64,66-67,fot.
Twórcy
autor
Bogusz-Kalis W.
Jars Sp. z o.o.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0e728c3d-bf9c-4136-b6fd-3b52df42f037
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.