Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2017
|
05
|
Tytuł artykułu
Cenne składniki żółtka jaja
Autorzy
Kroliczewska B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zoltko jaja
skladniki odzywcze
witaminy
skladniki mineralne
bialko
lipidy
przeciwciala
kwasy tluszczowe
sterole
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2017
Numer
05
Opis fizyczny
s.2-7,tab.
Twórcy
autor
Kroliczewska B.
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0e6d94b5-4bba-407f-9dde-1486be2e9ad7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.