Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
1984
|
20(258)
|
Tytuł artykułu
Pomiar względnej zawartości frakcji białkowych w mleku towarowym metodą elektroforezy na żelach skrobiowym i poliakrylamidowym
Autorzy
Dziuba J.
,
Zbikowska A.
Warianty tytułu
EN
The determination of relative contents of protein fractions in bulk milk using electrophoresis on starch and polyacrylamide gels
RU
Opredelenie otnositel'nogo soderzhanija belkovykh frakcii v tovarnom moloke po metodu zlektroforeza v krakhmal'nom i poliakrilamidovom gele
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
Rocznik
1984
Numer
20(258)
Opis fizyczny
s.87-94,rys.,tab.,wykr.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dziuba J.
Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Zbikowska A.
Instytut Fizyki i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0e69871f-51d9-4231-93a2-a96f04f58268
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.