PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 46 | 02 |

Tytuł artykułu

Tłuszcze trans w wyrobach cukierniczych - przyczyna nadwagi i otyłości?

Warianty tytułu

EN
Trans fats in confectionery - the cause of overweight and obesity?

Języki publikacji

PL EN

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

46

Numer

02

Opis fizyczny

s.114-116

Twórcy

autor
  • Zakład Metabolomiki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Metabolomiki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
  • Zakład Metabolomiki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Metabolomiki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0df23970-4536-49fc-ae38-e69f6fdf973a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.