Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
2019
|
46
|
02
|
Tytuł artykułu
Tłuszcze trans w wyrobach cukierniczych - przyczyna nadwagi i otyłości?
Autorzy
Mojska H.
,
Jasinska-Melon E.
,
Gielecinska I.
,
Swiderska K.
Warianty tytułu
EN
Trans fats in confectionery - the cause of overweight and obesity?
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wyroby cukiernicze
zywienie czlowieka
kwasy tluszczowe
izomery trans
ryzyko zachorowan
otylosc
nadwaga
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
2019
Tom
46
Numer
02
Opis fizyczny
s.114-116
Twórcy
autor
Mojska H.
Zakład Metabolomiki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Jasinska-Melon E.
Zakład Metabolomiki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Gielecinska I.
Zakład Metabolomiki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Swiderska K.
Zakład Metabolomiki, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0df23970-4536-49fc-ae38-e69f6fdf973a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.