PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1977 | 187 |

Tytuł artykułu

Opracowanie technologii i aparatury do ciągłego gotowania cukrzyc

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Working out technology and apparatus for continuous gaining of massecuite

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

187

Opis fizyczny

s.375-396,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Kujawski Instytut Technologiczny Przemysłu Spożywczego
autor
  • Kujawski Instytut Technologiczny Przemysłu Spożywczego
autor
  • Kujawski Instytut Technologiczny Przemysłu Spożywczego
autor
  • Instytut Chemii Koloidów i Chemii Wody, Akademia Nauk USRR, Kijów, ZSRR

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0de43f7f-cd52-4ed2-883a-84c38974307d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.