PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1956 | 07 | 5 |

Tytuł artykułu

Oznaczanie ołowiu przechodzącego z naczyń gospodarskich do przygotowywanej w nich żywności

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Determination of lead passing from the kitchen utensils into food prepared in them

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

07

Numer

5

Opis fizyczny

s.405-412,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0dacc42e-d364-421f-b933-6f8b5fc7b0f1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.