PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 3 |

Tytuł artykułu

Wpływ zalewy z dodatkiem probiotyku na właściwości mechaniczne owoców wybranych odmian ogórków gruntowych

Warianty tytułu

EN
The influence of the pickle with the addition of probiotic on the mechanical properties of fruits of selected varieties of soil cucumbers during the ensiling process

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

3

Opis fizyczny

s.33-39,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej, Wydział Biologiczno-Rolniczy, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Zelwerowicza 4, 35-605 Rzeszów
autor
  • Katedra Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej, Wydział Biologiczno-Rolniczy, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
autor
  • Katedra Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej, Wydział Biologiczno-Rolniczy, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0d7ffcb9-bf2e-46c7-9b01-9b3f555049b3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.