Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mleczarskiego
2005
|
3
|
Tytuł artykułu
Czekolada z bakteriami
Autorzy
Blachowski G.
,
Blewaska J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
czekolada
bakterie
kwas mlekowy
przemysl spozywczy
zdrowie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mleczarskiego
Rocznik
2005
Numer
3
Opis fizyczny
s.64,rys.
Twórcy
autor
Blachowski G.
autor
Blewaska J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0d738615-5b84-467c-b600-aa8bda545ab8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.