Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2011
Tom
55
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Zwalczanie szkodników w metalowych silosach i wokół nich
(
Ignatowicz S.
)
artykuł:
Zawartość alkaloidów w ziarnie, z którego usunięto sporysz
(
Munzig K.
)
artykuł:
Dodawanie enzymów i mikroelementów do mąki coraz częstszą praktyką na świecie
(
Jurga R.
)
artykuł:
Wartość odżywcza i walory zdrowotne płatków zbożowych
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Prawie wszystko o produkcji mąk całoziarnowych (razowych)
(
Jurga R.
)
artykuł:
Słaba opłacalność produkcji mąki pogrąża małe młyny
(
Kodlubanski T.
)
artykuł:
Sortowanie wg barwy - receptą na wysoką jakość produktu
artykuł:
Badania nad optymalizacją obróbki powierzchniowej ziarna przed przemiałem
artykuł:
Skład chemiczny oraz walory żywieniowe komosy ryżowej
(
Cacak-Pietrzak G.
,
Szybilska A.
)
artykuł:
Reakcje brązowienia enzymatycznego i nie enzymatycznego w produkcji makaronu
(
Obuchowski W.
)
artykuł:
Zmiana cen zbóż na światowym i wspólnotowym rynku w roku gospodarczym 2010/2011
(
Borek M.
)
artykuł:
Poradnik Młynarza. O wzajemnym oddziaływaniu ziarna z wodą. Część I. Właściwości sorpcyjne ziarna
(
Bogaczynski K.
)
artykuł:
Co dalej z mąką i pieczywem żytnim?
(
Brummer J.-M.
)
artykuł:
Polski Związek Producentów Zbóż (PZPZ) promuje mąki i pieczywo pełnoziarnowe
(
Jurga R.
)
artykuł:
Stabilna kukurydza
(
I.K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.