PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 13 | 1[41] |

Tytuł artykułu

Rola bakterii fermentacji mlekowej w poprawie jakości mikrobiologicznej kiszonek z runi łąkowej w gospodarstwach ekologicznych

Warianty tytułu

EN
Role of lactic acid bacteria in raising the microbiological quality of silages made of meadow sward in ecological farms

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

13

Numer

Opis fizyczny

s.171-182,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Fermentacji, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
  • Zakład Technologii Fermentacji, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
autor
  • Zakład Technologii Fermentacji, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
autor
  • Zakład Użytków Zielonych, Instytut Technologiczno-Przyrodniczy w Falentach, al.Hrabska 3, 05-090 Raszyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0cd4527b-0de5-4f87-aaf2-da2224f94340
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.