Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Woda - Środowisko - Obszary Wiejskie
2013
|
13
|
1[41]
|
Tytuł artykułu
Rola bakterii fermentacji mlekowej w poprawie jakości mikrobiologicznej kiszonek z runi łąkowej w gospodarstwach ekologicznych
Autorzy
Zielinska K.
,
Fabiszewska A.
,
Stecka K.
,
Wrobel B.
Warianty tytułu
EN
Role of lactic acid bacteria in raising the microbiological quality of silages made of meadow sward in ecological farms
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
rolnictwo ekologiczne
gospodarstwa ekologiczne
run lakowa
kiszonka z runi lakowej
jakosc mikrobiologiczna
poprawa jakosci
bakterie kwasu mlekowego
preparaty bakteryjne
Wydawca
-
Czasopismo
Woda - Środowisko - Obszary Wiejskie
Rocznik
2013
Tom
13
Numer
1[41]
Opis fizyczny
s.171-182,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zielinska K.
Zakład Technologii Fermentacji, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
autor
Fabiszewska A.
Zakład Technologii Fermentacji, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
autor
Stecka K.
Zakład Technologii Fermentacji, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie, ul.Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa
autor
Wrobel B.
Zakład Użytków Zielonych, Instytut Technologiczno-Przyrodniczy w Falentach, al.Hrabska 3, 05-090 Raszyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0cd4527b-0de5-4f87-aaf2-da2224f94340
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.