Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2013
|
67
|
08
|
Tytuł artykułu
Mięsne innowacje
Autorzy
Bigos K.
,
Kostka M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Polska
rynek miesny
przetwory miesne
dania gotowe
stabilnosc mikrobiologiczna
jakosc
nowe technologie
firma Air Liquide
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2013
Tom
67
Numer
08
Opis fizyczny
s.55,fot.
Twórcy
autor
Bigos K.
Air Liquide Polska
autor
Kostka M.
Air Liquide Polska
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0c0457ea-1e4c-42f4-80b3-a665e1660bfc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.