PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 22 | 3 |

Tytuł artykułu

Composition of tissue triacylglycerols and phisico-chemical traits of lard depending on the level of ground flaxseed in the diet of fattening pigs

Warianty tytułu

PL
Skład kwasów tłuszczowych triacylogiceroli oraz właściwości fizyczne i chemiczne słoniny tuczników żywionych paszą z dodatkiem rozdrobnionych nasion lnu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

22

Numer

3

Opis fizyczny

p.73-81,ref.

Twórcy

autor
  • Faculty of Agriculture, Trakian University, 6000 Stara Zagora, Bulgaria
autor
autor
  • Agricultural Institute, Simeon Veliki N3, 9700 Shoumen, Bulgaria
autor
  • Institute of Agricultural Sciences, Agricultural University of Lublin, Szczebrzeska 102, 22-400 Zamosc, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0c020ba7-bdeb-4172-bbf8-db6fd98f7092
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.