Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trzoda Chlewna
2007
|
45
|
02
|
Tytuł artykułu
Możliwości doskonalenia i kształtowania wartości rzeźnej i jakości mięsa wieprzowego
Autorzy
Lyczynski A.
,
Pospiech E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trzoda chlewna
produkcja zwierzeca
zywiec wieprzowy
wartosc rzezna
uwarunkowania
poprawa jakosci
czynniki genetyczne
czynniki srodowiska
technologia produkcji
czynniki zywieniowe
poziom bialka
mieso wieprzowe
jakosc
sklad kwasow tluszczowych
zawartosc tluszczu srodmiesniowego
kruchosc miesa
obrobka termiczna
zwierzeta rzezne
obrot zwierzetami
obrot przedubojowy
czynniki ubojowe
pory roku
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2007
Tom
45
Numer
02
Opis fizyczny
s.44-49,fot.
Twórcy
autor
Lyczynski A.
Akademia Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
Pospiech E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0bedddc5-5651-42cf-b741-6dac6f59062f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.