Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo. Specjalistyczne Czasopismo dla Piekarzy
2012
|
4
|
Tytuł artykułu
To, co najlepsze z mleka w branży piekarniczej
Autorzy
Borzych-Manczak D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pieczywo
dodatki do zywnosci
dodatki funkcjonalne
zywnosc ekologiczna
kazeina
bialka serwatkowe
mleko w proszku
smietanka
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo. Specjalistyczne Czasopismo dla Piekarzy
Rocznik
2012
Numer
4
Opis fizyczny
s.45
Twórcy
autor
Borzych-Manczak D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0bcf5db4-f541-46f9-8d45-a12f1a80641c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.