PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2014 | 62 | 4 |

Tytuł artykułu

Characteristics of egg parts, chemical composition and nutritive value of Japanese quail eggs - a review

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

62

Numer

4

Opis fizyczny

p.287-292,ref.

Twórcy

autor
  • Faculty of Food Sciences, Department of Food Technology, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland
autor
  • Institute of Genetics and Animal Breeding PAS, Postepu 36A, 05-552 Magdalenka, Poland
autor
  • Vertebrates Morphology Department, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Konarskiego 2, 08-110 Siedlce, Poland
  • Faculty of Animal Breeding and Biology, Department of Poultry Science, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznan, Poland
autor
  • Dog Kennel Lane, 5 Eurohouse, United Kingdom

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0bc42959-57b3-4120-95ac-dc2982be39fd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.