Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Biologica
2014
|
62
|
4
|
Tytuł artykułu
Characteristics of egg parts, chemical composition and nutritive value of Japanese quail eggs - a review
Autorzy
Tolik D.
,
Polawska E.
,
Charuta A.
,
Nowaczewski S.
,
Cooper R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
Japanese quail
quail egg
morphology
chemical composition
cholesterol
fatty acid content
lipid fraction
amino acid
mineral composition
vitamin composition
nutritive value
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Biologica
Rocznik
2014
Tom
62
Numer
4
Opis fizyczny
p.287-292,ref.
Twórcy
autor
Tolik D.
Faculty of Food Sciences, Department of Food Technology, Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159c, 02-776 Warsaw, Poland
autor
Polawska E.
Institute of Genetics and Animal Breeding PAS, Postepu 36A, 05-552 Magdalenka, Poland
autor
Charuta A.
Vertebrates Morphology Department, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Konarskiego 2, 08-110 Siedlce, Poland
autor
Nowaczewski S.
Faculty of Animal Breeding and Biology, Department of Poultry Science, Poznan University of Life Sciences, Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznan, Poland
autor
Cooper R.
Dog Kennel Lane, 5 Eurohouse, United Kingdom
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.3409/fb62_4.287
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0bc42959-57b3-4120-95ac-dc2982be39fd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.