Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
2018
|
09
|
Tytuł artykułu
Ocena przydatności jaj różnych gatunków drobiu do wypieków
Autorzy
Buclaw M.
,
Damaziak K.
Warianty tytułu
EN
Applicability of eggs of various poultry species in baking cookies and meringues
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
jaja
jaja kurze
jaja przepiorcze
wartosc odzywcza
cechy gatunkowe
cechy sensoryczne
tekstura
smakowitosc
wyroby cukiernicze
ciasto kruche
test Duncana
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2018
Numer
09
Opis fizyczny
s.2-6,8,tab.,fot.
Twórcy
autor
Buclaw M.
Zakład Hodowli Ptaków Użytkowych i Ozdobnych, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, Szczecin
autor
Damaziak K.
Zakład Hodowli Drobiu, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0b3e92aa-dd41-43ce-aeb5-13d150ae633a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.