Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1985
|
39
|
2
|
Tytuł artykułu
Żywienie w stołówce przyzakładowej w okresie niedoboru żywności
Autorzy
Szponar L.
,
Lemieszek A.
,
Piorkowska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
zywienie zbiorowe
stolowki zakladowe
zywienie racjonalne
reglamentacja
wyniki badan
posilki regeneracyjne
wartosc odzywcza
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1985
Tom
39
Numer
2
Opis fizyczny
s.22-25,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szponar L.
Zakład Higieny Żywienia, Instytut Żywnosci i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Lemieszek A.
Zakład Higieny Żywienia, Instytut Żywnosci i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
Piorkowska M.
Zakład Higieny Żywienia, Instytut Żywnosci i Żywienia w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0ae3c44f-db52-4ea5-8c9b-4677988c2a48
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.