Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
2018
|
45
|
1(340)
|
Tytuł artykułu
The use of fluorescence spectroscopy to assess the degree of overheating of honey
Autorzy
Zak N.
,
Wilczynska A.
,
Przybylowski P.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Zastosowanie spektroskopii fluorescencyjnej do oceny stopnia przegrzania miodu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
Rocznik
2018
Tom
45
Numer
1(340)
Opis fizyczny
p.131-142,fig.,ref.
Twórcy
autor
Zak N.
Department of Commodity Science and Quality Management, Gdynia Maritime University, Poland
autor
Wilczynska A.
Department of Commodity Science and Quality Management, Gdynia Maritime University, Poland
autor
Przybylowski P.
Department of Commodity Science and Quality Management, Gdynia Maritime University, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.21005/AAPZ2018.45.1.13
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-0adfd7c0-fd72-466e-b4b8-69a34dd7669f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.