Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2010
Tom
60
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Antioxidant properties of tea and herbal infusions - a short report
(
Rusaczonek A.
,
Swiderski F.
,
Waszkiewicz-Robak B.
)
artykuł:
Influence of lard heat treatment on changes in the content of cholesterol and formation of cholesterol oxidation products
(
Derewiaka D.
,
Obiedzinski M.
)
artykuł:
Polyunsaturated fatty acids family n-3 - prooxidant or antioxidant factor in diabetes mellitus? - a review
(
Grygiel-Gorniak B.
,
McEnemy J.
,
Przyslawski J.
)
artykuł:
Application of pancreatic enzymes in hydrolysis of egg-white proteins
(
Graszkiewicz A.
,
Zelazko M.
,
Trziszka T.
)
artykuł:
Effect of RS4 resistant starch in high-fat diets on magnesium and iron apparent absorption in Wistar rats - a short report
(
Orzel D.
,
Bronkowska M.
,
Styczynska M.
)
artykuł:
Selected properties of I-Z-I band proteins of sonicated beef
(
Latoch A.
)
artykuł:
Phenolic acids profiling and antioxidant potential of mulberry (Morus laevigata W., Morus nigra L., Morus alba L.) leaves and fruits grown in Pakistan
(
Memon A. A.
,
Memon N.
,
Luthria D. L.
,
Bhanger M. I.
,
Pitafi A. A.
)
artykuł:
Body composition of mother-daughter family pairs in relation to dairy products and calcium intake
(
Pabjan K.
,
Wadolowska L.
,
Slowinska M. A.
,
Czlapka-Matyasik M.
,
Niedzwiedzka E.
)
artykuł:
p-Aminobenzoic acid (PABA) changes folate content in cell biomass of Saccharomyces cerevisiae
(
Gientka I.
,
Duszkiewicz-Reinhard W.
)
artykuł:
Evaluation of potential health benefits of two novel special foods in liver cirrhotic patients
(
Al-Okbi S. Y.
,
Shalaby S. I.
,
Mohamed D. A.
,
Hamed T. E.
)
artykuł:
Effect of pH24 and intramuscular fat content on technological and sensory quality of pork
(
Czarniecka-Skubina E.
,
Przybylski W.
,
Jaworska D.
,
Kajak-Siemaszko K.
,
Wachowicz I.
)
artykuł:
Compliance to DASH diet by patients with essential hypertension
(
Gajewska D.
,
Niegowska J.
,
Kucharska A.
)
artykuł:
Analysis of a relationship between the microstructure of pork meat after heat treatment and its technological and sensory quality
(
Wachowicz I.
,
Przybylski W.
,
Jaworska D.
,
Czarniecka-Skubina E.
,
Kajak-Siemaszko K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.