PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1990 | 44 | 08 |

Tytuł artykułu

Gospodarka wodą i unieszkodliwianie ścieków w zakładach przemysłu spożywczego. Cz.II. Przemysł cukrowniczy i mięsny

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

44

Numer

08

Opis fizyczny

s.199-201,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Przemysłu Cukrowniczego, Warszawa
autor
  • Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa

Bibliografia

  • [1] POŁEĆ В., LEWANDOWSKA J.: Sprawozdanie z pracy o symbolu r-19/1.1 Etap I. Instytut Przemysłu Cukrowniczego, 1987.
  • [2] WOLSKI T.: Sprawozdanie z pracy o symbolu R-19/2. Etap I, IPC, 1987.
  • [3] WOLSKI T.: Woda i ścieki w przemyśle cukrowniczym (praca zbiorowa). Warszawa. Stowarzyszenie Techników Cukrowników, 1986, rodz. VI. s. 81.
  • [4] WOLSKI T., GŁĄBSKI E., POŁEĆ B.: Sprawozdanie z pracy o symbolu II. 26, IPC, 1986.
  • [5] POŁEĆ B.: Sprawozdanie z pracy o symbolu II. 30. IPC, 1986.
  • [6] WOLSKI T.: Woda i ścieki w przemyśle cukrowniczym (praca zbiorowa). Warszawa. STC, 1986, rozdz. XI, s. 185 i Vi. s. 93.
  • [7] GŁĄBSKI E.: j.w. rozdz. IX. s. 193 i s. 141.
  • [8] WOLSKI T., POŁEĆ B.: Sprawozdanie z pracy o symbolu II. 33. IPC, 1988.
  • [9] WOLSKI T., POŁEĆ B., LEWANDOWSKA J.: Sprawozdanie z pracy o symbolu R-19/4.1. Etap I. IPC, 1987.
  • [10] Praca zbiorowa - Raport o stanie ochrony środowiska w przemyśle mięsnym. Dokumentacja pracy. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego. Warszawa 1988.
  • [11] KYCLER D., KIEN S., ZWIERZYCKA T.: Opracowanie wskaźników zużycia wody w zakładach przemysłu mięsnego. Dokumentacja pracy. IPMiT, Warszawa 1982.
  • [12] POHORSKA J., SZEFLEL A.: Ścieki w przemyśle mięsnym. Gospodarka Mięsna 1960, 2, 12.
  • [13] SIERP F.: Gewerbliche und industrielle Abwässer. Springer-Verlag. Wyd. 3. Berlin 1967.
  • [14] JAGUSZTYN-GROCHOWSKA J., KUBICKI M.: Charakterystyka ścieków pochodzących z przemysłu mięsnego ze wskazaniem potencjalnych surowców wtórnych. Roczniki IPMiT, t. XX/XXI, 1983-84.
  • [15] KUBICKI M. i in.: Opracowanie technologii oczyszczania ścieków uwzględniającej wykorzystanie zawartych w nich surowców wtórnych na przykładzie wybranych zakładów mięsnych i drobiarskich. Dokumentacja pracy o symbolu 203-04/I, II, III. IPMiT, Warszawa 1985.
  • [16] KUBICKI M.: Technologie oczyszczania ścieków w przemyśle mięsnym. Biuletyn Informacyjny IPMiT Nr 5/6. Warszawa 1986.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-0a3eaafd-9d9f-433e-9995-36bc183cbce2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.