Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2008
|
12
|
07-08
|
Tytuł artykułu
Przepisy dotyczące pieczywa, wyrobów ciastkarskich i cukierniczych. Cz.III. Znakowanie wyrobów spożywczych
Autorzy
Szafulera W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
produkty spozywcze
pieczywo
pieczywo cukiernicze
ciastka
znakowanie zywnosci
trwalosc przechowalnicza
termin przydatnosci do spozycia
identyfikacja produktu
zawartosc netto
partia produkcyjna
informacja na opakowaniach
zawartosc cukru
substancje slodzace
wartosc odzywcza
procesy technologiczne
wyroby czekoladowe
przepisy prawne
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2008
Tom
12
Numer
07-08
Opis fizyczny
s.91-94,tab.,fot.
Twórcy
autor
Szafulera W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-09f0953a-53a7-4317-8868-258cb3ef4dc9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.