Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Hodowca Trzody Chlewnej
2014
|
03-04
|
Tytuł artykułu
Zmiana upodobań konsumenckich o których powinien wiedzieć producent trzody chlewnej
Autorzy
Knecht D.
,
Duzinski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
surowce zwierzece
mieso wieprzowe
wartosc odzywcza
jakosc miesa
jakosc sensoryczna
preferencje konsumentow
produkcja zwierzeca
trzoda chlewna
doskonalenie poglowia
uwarunkowania rynkowe
uwarunkowania konsumenckie
Wydawca
-
Czasopismo
Hodowca Trzody Chlewnej
Rocznik
2014
Numer
03-04
Opis fizyczny
s.46-50,fot.,tab.
Twórcy
autor
Knecht D.
Zakład Hodowli Trzody Chlewnej, Instytut Hodowli Zwierząt, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
autor
Duzinski K.
Zakład Hodowli Trzody Chlewnej, Instytut Hodowli Zwierząt, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-09eda731-4619-4b4b-ae07-1cf98fb16704
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.