Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
Rocznik
1975
Tom
---
Numer
04(137)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04(137)
artykuł:
Otrzymywanie krystalicznej podpuszczki z preparatu enzymatycznego w proszku
(
Damicz W.
,
Dziuba J.
,
Prusik J.
,
Malgrem J.
)
artykuł:
Wpływ procesu technologicznego oraz działania dodatku pankreatyny na białka jaja kurzego przy produkcji białka w proszku
(
Borowski J.
,
Niewiarowicz A.
)
artykuł:
Analiza związku względnej przenikalności elektrycznej masła z zawartością wody
(
Zander Z.
,
Eisele M.
,
Zander L.
,
Turowski J.
)
artykuł:
Otrzymywanie i zastosowanie beta-D-galaktozydazy do hydrolizy laktozy w mleku
(
Surazynski A.
,
Poznanski S.
,
Chojnowski W.
,
Mrozek Z.
,
Rogala L.
)
artykuł:
Charakterystyka preparatów enzymatycznych otrzymanych z drożdży
(
Smietana Z.
,
Poznanski S.
,
Zelazowska H.
,
Rymaszewski J.
)
artykuł:
Zastosowanie zmodyfikowanej próby azotanowej do oceny higienicznej jakości mleka
(
Przybylowski P.
,
Kisza J.
)
artykuł:
Jednostopniowa metoda wyodrębniania DDT, DDE, DDD z tłuszczu serów dojrzewających
(
Smoczynski S.
,
Jaworski J.
,
Borejszo Z.
)
artykuł:
Wpływ procesu technologicznego na poziom pozostałości DDT, DDE, DDD i DMDT w serze kortowskim
(
Smoczynski S.
,
Jaworski J.
,
Tomasik M.
,
Borejszo Z.
)
artykuł:
Zmiany związków azotowych białka jaja kurzego w proszku wywołane technologicznym dodatkiem pankreatyny
(
Borowski J.
,
Niewiarowicz A.
)
artykuł:
Chlorowane węglowodory w tłuszczu ptaków domowych. III. Zawartość chlorowanych węglowodorów w tłuszczu zapasowym młodych gęsi tuczonych w zależności od sposobu żywnienia
(
Smoczynski S.
,
Jaworski J.
,
Damicz W.
,
Budslawska H.
)
artykuł:
Inhibicja proteolizy kazeiny przez indukowany termicznie kompleks chi-kazeiny z beta-laktoglobuliną
(
Dziuba J.
)
artykuł:
Intensyfikacja fermentacji mlekowej na podłożu z serwatki
(
Surazynski A.
,
Chojnowski W.
,
Poznanski S.
,
Joniec C.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.